Bemutatkozom

Illóolajos KatiKöszönöm, hogy itt vagy és olvasod a YL Hungary oldalt. Hálás vagyok, hogy érdeklődsz a Young Living Esszenciális olajok iránt. Szenvedélyem, hogy játékosan mutassam be azt az életmódot, amelyet, már mi is élünk egy ideje a családommal.

 

Igyekszem az oldalon minél több életérzést és tapasztalatot megosztani Veled és bízom benne, hogy hamarosan te is átélheted mindazokat.

 

Találkozásunk története az első olajjal - avagy Thieves és ami mögötte van:

2015-ben, Balázs, a férjem egy apró üvegcsével a kezében tért haza, amire az volt ráírva: Thieves, 100% Pure Therapeutic Grade Young Living Essential Oil. (100% Tiszta Terápiás Minőségű Young Living Esszenciális Olaj). Egy nagyon kedves ismerősünk ajánlotta, az akkor igencsak erősen tomboló őszi, náthás időszakban, hogy próbáljuk ki.

Illóolajos Kati

 

Persze használtuk egy ideig és segített is a náthás időszakban, de utána hálátlanul felkerült a polcra és nagyon sokáig nem is alkalmaztuk. Majd 2016 szeptemberében az utcánkban, a jól összeszokott baráti társasággal töltöttünk egy délutánt és beszélgettünk- teszem hozzá, mindennapos dolog. Zsuzsi - aki példaképem sok mindenben - ekkor mutatott nekem más olajokat is.

 

Ott valami történt… Elkezdtek az olajok „működni”, én pedig „érezni”. Hazajöttem és előkerült a Thieves… és azóta is elől van, csak már nem egyedül. Rengeteg olajtársával együtt. Napi használatban. Életünk minden területére „beszivárogtak” észrevétlenül.

 

Hogy mire is használom őket, majd a blogomból, a facebook csoportomból, no meg persze itt az oldalon is kiderül. Tarts velem a Young Living olajok illatosan érzelmes világába!

 

Merj élni!   Merj érezni!   Jó illatolást!

 

Juhászné Perger Katalin (Kati)
Illóolajos Kati - YL Hungary
Member ID: 10486979
Tel:+36 30 990 0149
kperger@ylhungary.com