December 7 - Egy "átlagos" karácsony előtti hétköznap ( Hm?!)

Egy nagyon jól sikerült napom végén tartottam ma este hazafelé... Néztem, ahogy a város "megállt". És nem egy pillanatra. Azt láttam, hogy mindenhol rengeteg ember, rengeteg autó - és semmi érdemleges haladás. Ok nélküli kapkodás, rohanás, hiányzott az "Ember" a rohanó lényekből. Hova lettél? 

 

 

Nézzük csak, hogy miről is szól ez az időszak! Elcsendesedés, várakozás... Hát, eléggé nehéz volt elhinnem, hogy amit látok, az az, aminek lennie kellene. Te, aki most olvasod ezeket a sorokat, állj meg egy pillanatra és gondolkozz el, hogy mire is van szükséged!

 

Ezekre mindannyian vágyunk. Ugye? Nyugalom, Egészség és Béke. Ha ezek megvannak.. ahogy szokták mondani: " Utánam a vízözön!" tehát tényleg bármi jöhet. 

 

Mi is kell ahhoz, hogy ezt a hármas egységet az ünnepek előtti időszakban is megtarthasd?  

 

Te, meg Te és még Te! Ahogy tegnap is írtam a Boldogságról, úgy itt is csak ismételni tudom magamat. Én saját bőrömön tapasztaltam, hogy egyes-egyedül magának tudja az ember megteremteni.. 

 

Ahhoz, hogy ezt megvalósítsd, vizsgáld felül, hogy hol vagy ma, mit teszel azért, hogy kiegyensúlyozott, boldog és egészségben bővelkedő életet élj. Ha látsz olyan területet, ahol változtatnod kellene, hogy elérd ezeket, mindenképp kezdd el a változtatás amint tudod. Ha segítség kell, biztos találsz olyan barátokat, ismerősöket, akik akár egy jó szóval, vagy akár szakemberekként, coach-ként, terapeutaként szaktudásukkal is támogatni tudnak.

 

És hogy mindehhez hogyan jön a Young Living?

Életmódról van szó!

 

Szemléljük magunkat és életünket egy magasabb szintről, mely a bőség felé vezet. Ebben is segítenek a terápiás minőségű olajok. 

 

A karácsony hangulatát pedig, ne a sok rohangálás és az abból adódó letörtség, fáradtság szője át, hanem a Szeretet, Béke, Nyugalom. 

 

Kívánok örömteli készülődést Neked és Szeretteidnek.