Események

Nő a Pocakod és tudod, hogy nem a sok gombóctól? Vagy még csak tervezitek, hogy egyszer valaki beköltözzön? Holnap megtudhatod, hogy milyen jó, ha vegyszermentesen éled már várandósság előtt az életedet. Arról nem is beszélve, hogy a Pocakosság alatt hihetetlen sok támogatást kaphatsz érzelmileg is a Young Living olajaitól! 

Tarts Velem - mostmár hagyományőrzően 3. alkalomból, a Babakunyhó Várandós Napján. 

Ha megvárod a rendezvény végét, ajándéksorsolás keretein belül lehetőséged nyílik megnyerni a Young Living ajándékcsomagot is!

Hogy miért isszuk? Most már a legkisebbek is? Mit is tartalmaz? Mit támogatnak az összetevők? Mikor és hogyan fogyaszd? Mindent megtudhatsz erről a szuper italról, ha velünk tartasz jövőhéten is. 

Egészségünkre!

A webinárium linkjét előtte osztom megint - kérlek szólj, ha szeretnéd meghallgatni, hogy ne terheljem feleslegesen a postaládádat. :)

Hogyan is van az, hogy olajok a sminkkészletben! Hát nagyon "egyszerűen" :) Én már kipróbáltam és megdöbbentő a különbség.
Ha szeretnéd megismerni a múlthét végén Európába megérkezett új termékcsaládot, a Savvy Minerals by Young Living, akkor csatlakozz be a maximum fél órás élő "show"-ba. Ott megtudhatod, hogy hogyan is sminkel az, aki ügyel a szintetikumoktól mentes, megbízható tisztaságú kozmetikumok használatára. Személyesen pedig bármelyik eseményen kipróbálhatod a termékeket.

Amint megkaptam a jelentkezésedet, emailben, messengeren, telefonon, küldöm ismét a linket.

Ha szeretnéd megismerni az olajokat, de nem volt még lehetőséged és Londonban leszel április 27-én, várunk sok szeretettel londoni irodánkban. Ha keresed a vegyszermentes, 100% terápiás minőségű alternatívákat egészséged támogatásához... Vagy keresed azt, ami erősíti a testi- lelki jóllétedet.. Akkor jó helyen leszel ott és akkor Velünk! Az egyetlen dolog amit tenned kell - küldj üzenetet és biztosítjuk a helyedet.

 

Are you passionate about chemical free, 100% therapeutic grade alternatives to support your health? Are you looking for something new that supports physical, emotional wellness? Then you are on the right place if you join our class. Only thing you need to do - PM me and will ensure you will have a seat reserved. 

Egyszeri és megismételhetetlen lehetőség, hogy megtanuld az Esőcsepp Technikát az alapítótól, Gary Young-tól, idén márciusban.

Természetesen, ha már odáig utazunk, akkor a Farm látogatás és a Desztilláló üzem látogatás sem marad ki, hiszen itt található, a hazánkhoz legközelebb eső farm.

Mindezek mellett további workshop-ok és beszélgetések segítik, hogy a tapasztalatszerzés teljes legyen. 

Ne hagyd ki!

 

 

 

Jeleztétek páran, hogy esetleg ezen a helyszínen is jó lenne egy olajos találkozó. 
Vegye- vigye mindenki :) Várunk, mert az olajok jók, egészségesek, támogatnak lelkileg, testileg, terápiás minőségűek és 100% tisztaságúak.

Tapasztald meg ott és akkor :)

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött - (kperger@ylhungary.com) -vagy itt a messengeren.

Pontos dátum, helyszín egyeztetés alatt.

 

Van egy módszer, melyet Gary Young, a Young Living megálmodója fejlesztett ki és akár az otthonodban is alkalmazhatod szeretteiden, barátaidon, hogy még egészségesebbek legyetek. Hogy mi is ez ? Gyere el és megtudod. 

Várunk szeretettel - a helyszín korlátozott létszámban fogad vendégeket, így mindenképp jelezd privátban itt vagy emailben (kperger@ylhungary.com), hogy ott leszel.

Ami még biztos lesz:
- ital- és ételkóstoló
- Young Living ajándék minden résztvevőnek
- A február 1-én regisztrálók, értékes Young Living olajat kapnak ajándékba 

A technika bemutatójának ára: 2000 Ft / fő

 

Megkaptad a karácsonyi ajándékodat és nem tudod, hogy hol kezd? 
Már régóta gondolkodsz, hogy megvedd, de valami még mindig nem tiszta? 
Érdekel, hogy hogyan oszd meg az Életmódot?
Akkor velünk a helyed :)
Fél óra - bevezetés a Young Living Világába.

Jelezd, hogy szeretnél a webkonferencián részt venni és küldöm a linket !

Egy nap, amely ismétlődik, de mindig MÁS. Mindig NAGYON más!

 

Ezúttal fókuszban a (Sz)Épséged.

Karácsonyi előkészületek, Illatok, Bea, Kati és egy jó társaság avagy Karácsony a'la Young Living