Joulupukki, Nikolaus, Santa Claus, Mikulás - ki, hogy hívja :)

 

Te is jó Kislány / Kisfiú voltál idén? ...és a gyerekek? :) Gondolom már túl vagytok a Mikulásozáson és a kapott csokik felosztásán/cseréjén :) 
 

 

Hoztam néhány gondolatot Neked estére... Azt hiszem, az évnek ezen szakaszában - legalábbis Nálunk -  minden a csodákról, mesevilágról szól, egy kicsit igenis, mi felnőttek is elengedhetjük a hétköznapi sztereotípiákat és játszhatunk. Ha már máskor nem is játszhatunk annyit, amennyit szeretnénk. Legalább most. Igen. Sokat. Nagyon. Kötelező! Ha eddig még nem csináltál semmi olyat az adventi időszakban, ami egy kicsit is idézi a gyerekkorodat, akkor most én, Young Living Illóolajos Kati, felruházott hatalmamnál fogva, felírom, sőt mi több, kötelezően ajánlom!

 

MOST VAN ITT AZ IDŐ A JÁTÉKRA, MESÉKRE, VARÁZSLATOKRA, CSODÁKRA. 

 

Hogy miért? Azért, mert ez az Élet! Játék. Miért várnál holnapig? :) Hogy érezd, nekünk itthon ez mennyire a mindennapjaink és felfogásunk része... még az esküvői meghívónk is ehhez méltó volt, Kosztolányi Dezső idézetével:

 

"A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni, 

akarsz-e mindig, mindig játszani,

Akarsz-e élni, élni mindörökkön,

játékban élni, mely valóra vált."

(Kosztolányi Dezső)

 

Bizony, hagyjuk, hogy a bennünk rejlő gyermek felszínre törjön :) Engedjétek, hogy a készülődés, várakozás időszaka még teljesebb és szebb legyen. Ehhez "csak" Ti kelletek. Senki más.

Inner Child jeligére :)

Magad vagy felelős a saját boldogságodért! Hát hajrá! 

Legközelebb találkozunk, mesélj, hogy milyen "gyerekes" dolgot tettél :)