Minőségi garancia

Tisztaságra vonatkozó garanciánk a MAGTÓL A CSOMAGOLÁSIG ( SEED TO SEAL)

 

A Young Living több, mint 20 éve az irányadó az illóolajok tisztasága és hatásossága terén. A minőségre vonatkozó ígéretünk központjában a „Seed to Seal” folyamat áll, egy szabadalmaztatott folyamat, amely az eredeti illóolajok előállításának legfontosabb követelményeire összpontosít:

 

Minőségi garancia- A MAG ( SEED) A „ Seed to Seal” folyamatunk létfontosságú első lépése a kívánatos összetevőket megfelelő arányban tartalmazó növények előállítására alkalmas összetevők kiválasztása

 

- A TERMESZTÉS A fenntartható mezőgazdasággal kapcsolatos szakértelmünk biztosítja, hogy megfeleljünk a szigorú szabványoknak, a Young Living tulajdonában lévő farmokon és a gondosan felügyelt partnereink farmjain egyaránt.

 

- A LEPÁRLÁS Az ősi és a modern technikákat kombinálva fenntartjuk a jótékony hatású növényi összetevők ideális profilját minden egyes illóolaj

 

- A VIZSGÁLAT a folyamatos minőség és tisztaság garantálása érdekében az illóolajaink vizsgálatára saját belső laboratóriumainkba, valamint harmadik fél létesítményeiben kerül sor. A Young Living illóolajok több tucat forrásból származnak és mindegyikük megfelel a szigorú Seed to Seal minősítésnek.

 

- A LEZÁRÁS A „Seed to Seal” folyamat azzal zárul, hogy csúcstechnológiájú létesítményeinkben gondosan lezárunk és ellenőrzünk minden egyes illóolaj-üveget, mielőtt kiszállítanánk azokat a világ minden részén található tagjaink számára.

 

A „Seed to Seal” folyamatunkra és a világ különböző részein található farmjainkra vonatkozó további információkat lást a SeedtoSeal.com oldalon.

 

Young Living farmok világszerte: a legmagasabb minőség, a világ legtisztább illóolajainak létrehozása érdekében

 

A Young Living a gondosan kiválasztott termőterületeket, saját maga ülteti be, illetve a szüretelést (betakarítást) követően a helyszínre telepített desztillálókban alacsony hőmérsékleten nyeri ki az olajokat, a lehető legmagasabb terápiás hatásfok elérésével. A palackozás is a farmokon történik, így garantálható, hogy az olaj idegen anyaggal nem érintkezik, szállítás során nem sérül a szerkezete.

 

A farmok előzetes bejelentkezéssel látogathatók.