Young Living Köszöntő

Örömmel köszöntünk a Young Living világában!

A Young Living küldetése, hogy az illóolajokat a világ minden otthonába eljuttassa. Az emberek mindenhol válaszokat keresnek az egészségüket, valamint a spirituális és anyagi jóllétüket érintő kérdésekre. Örömmel köszöntjük a Young Living tagja között, hogy segítsen üzenetünket továbbítani a világ felé.

 

Több millió ember vár arra, hogy megválaszolják kérdéseiket és, hogy egy jobb utat mutassanak nekik. Az emberek csak akkor lehetnek szabadok, ha erősek és egészségesek, és rendelkeznek a kellő pénzügyi erővel, hogy utazzanak, tanítsanak és adakozzanak a rászorulóknak.

 

Az illóolajok terén világvezetőként a rendelkezésre álló legtisztább illóolajokat kínáljuk a „Seed to Seal” folyamatunk révén, amelynek Ön is részese lehet az ültetési és betakarítási szezonban vagy világszerte ellátogatva a termesztő és lepárló partnereinkhez.

 

A Young Living család a világ minden részén örömmel osztja meg Önökkel azokat az élményeket, amelyekért nap mint nap lelkesedünk. Izgalmas dolog látni, ahogy a családok összefognak, és olyan sok gyermek szeretné használni az olajokat és megtapasztalni azok számtalan előnyét. Ez egy új és izgalmas időszak, melyet erőteljes növekedés jellemez.

 

A 2016-os termékútmutató tanúsítja a több, mint 20 éves elkötelezettséget, aziránt, hogy segítsünk megtalálni Önöknek az egész életre kiterjedő jólét szabadságát, amelyet elképzelt, de nem tudta, hogy valaha el tudja-e érni. A Young Living-nél mindannyian nagy erőfeszítéseket tettünk, hogy biztonságos és hatásos illóolajos termékeket kínáljunk a legtöbb otthonban és irodában megtalálható, tudományos szempontból vitatott hatású összetevők leváltására. Ennek a praktikus és egyben átfogó útmutatónak a célja, hogy segítsen Önnek gyorsan megtalálni, amit keres és felfedezni a még ki nem próbált termékeket.

 

Termékein segítenek Önnek, hogy megtalálja a szabadság oázisát, a fizikai és érzelmi jólét érzését. Eljött az Ön pillanata, hogy megtapasztalja a természet tiszta eszenciájának előnyeit, ahogyan azt mindenkinek szánta. Mindez, az Öné, hogy élvezhesse, miközben az eszenciák revitalizálják testét, nyugalmat hoznak zaklatott hétköznapjaiba és jobbá teszik a hangulatát.

 

Mary és Gary Young
Elnök- vezérigazgató és alapító